Havitz Plant Bomen


Woensdag 22 april 2020 


We leven, naar onze mening, op de mooiste planeet in het heelal. Daarom zijn we elke dag dankbaar dat we de luxe hebben hiervan te kunnen genieten. Het is belangrijk dat we onze plaats beseffen ten opzichte van de natuur. De mensheid kan niet bestaan zonder de natuur, maar de natuur kan gerust zonder ons.

 

De job die we elke dag mogen doen heeft veel pluspunten. We kunnen veel mensen gelukkig maken en daarvoor hoeven we niet eens binnen te zitten.
Maar er is ook een minpuntje aan dit hele verhaal. We begrijpen meer en meer dat al die pakketjes verzenden niet het meest ecologische is. 

Laat ons duidelijk zijn. Dit is voor ons zeker geen reden om een ander avontuur op te zoeken. Daarvoor doen we dit gewoon te graag!

Maar er is voor alles een oplossing. Per verzonden pakketje stijgt onze ecologische voetafdruk. Als we onze beste wiskunde naar boven halen kunnen we onze voetafdruk zo dicht mogelijk bij nul krijgen. Daarom gaan we vanaf nu per online bestelling op onze site 1 boom planten. Dit gaan we doen door elk jaar een balans op te maken en dat bedrag te doneren aan de meest betrouwbare organisatie die voor ons de bomen zal planten. Dit wordt volledig uit de portefeuille van Havitz betaald, wij rekenen dit niet door aan jullie.

Na wat research denken we een goede partner gevonden te hebben. We raden jullie zeker aan om eens hun site te bekijken. Je zal er van versteld staan wat we hier allemaal mee kunnen bereiken.

 


Voor wie zelf overweegt te doneren raden we echt deze organisatie aan. Ze zullen jouw geld op de beste manier gebruiken!

 

Gesteund door het volledige Havitz team.

22 april 2020 - Earth Day